dimecres, 10 de març del 2010

Castelló



Seguint en aquesta època de tradicions. Ara farà ja quatre anys que fem la sortida de Sant Esteve, enguany hem anat a terres castellonenques. Vam començar per la via ferrada "Roca del Figueral" al pobla de la Serra d'Engarceran. Una ferrada molt bonica però un xic curta. Amb passos espectaculars i un magnífic pont tibetà equipat amb cable i granons de fusta, a combinar amb d'altres activitats.

Aquí el noi en una situació orgànico-problemàtica


A la tarda tocava , com diria l'amic Antònio, una ensigalada clàssica del padrí. Vàrem anar a una zona d'escalada que estava adjectivada com d'iniciació i sí que ens vàrem iniciar, però a la por. Vàrem començar per un III+ que ens va posar els pèls de punxa. A més a més l'amic José Luís em va regalar amb un nou model de bloc talla XXL que em va despertar reflexos que creia ja perduts en la joventut. Aquí el noi explorant el susdit III. Sort que a mesura que passaves a major grau la cosa era més fàcil. El sector es diu Roca d'Ensanou i aquí us deixo un link amb ressenyes.
http://www.castellonaventura.com/escalada/fichas/rocadensanou.htm
L'endemà vam intentar fer l'aresta sudest del Penyagolosa, però un cop més el cerç va bufar fort i ja vam fer prou en pujar a peu per la ruta normal. Era guapo veure passar els núvols a tota velocitat per damunt del teu cap.

Aquí els col.legues entusiasmats estat aturats a la fresqueta.

La prova del c im

__________r

Un seguit de fotos antropològico-artístiques

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada