dilluns, 16 de setembre del 2013

Cresta de la Cruz (Olvena)

Hi han sortides en què no tens en ment un objectiu esportiu clar, sí que tens clar un objectiu socio-gastronòmic de retrobada amb la major part de l'equipo B. La nostra seu en terres d'Osca ja la coneixeu i allí comencem la vetllada

El que comença amb una lectura-traducció de fragments d'Espinàs on surt esmentat el bon amic Jesús



es va veient alterat, com en tot bon cercle literari, per la ingesta traïdora del clarete de la casa que transmuta conductes civilitzades en unes altres d' una mena diferent.






Finalment la nit ens venç i ens tempera

La cresta de la Cruz sempre havia estat la típica activitat que tot creuant  els túnels d'Olvena ens conjuràvem de fer però que mai havíem intentat.



L'accès es fa des del capdemunt del poble seguint un sender que baixa cap a laa carretera fins arribar a una canal llòbrega i humida  que hi ha després de  la primera agulla i que està coronada per un arbre molt característic



La via té de tot, però especialment molt d'ambient, la roca és prou bona en general i les reunions estan equipades, no obstant no està de més portar algun friend o encastador per donar més seguretat. Hi ha trams molt aeris i la dificultat màxima es concentra en un mur amb un pas final de V una mica més tècnic. Els últims trams es poden fer a l'ensamble i acabe ben bé dalt del mirador. Una de les crestes més maquess que he fet.















La cara B

Janet Broxon

La cara C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada