divendres, 3 d’abril del 2015

Punta del Boter, pel Grau de l'Escletxa (La Morera del Montsant)

Avui sortim amb l'Aniol i anem a fer una ruta pel Montsant que li agradarà dincs combina l'excursió amb alguns trams on d'ha de grimpar. A més a més així la pujada li és menys feixuga.
 Sortim de l'antiga cartoixa i enfilem per una pista que surt a la seva esquerra,



 quan trobem una cruïlla de pistes agafem la de l'esquerra i seguim sempre per la pista principal arribarem a un primer pal indicador que ens indica el Grau de l'Escletxa i posteriorment arribarem al coll dels Hortets on un segon pal ens assenyala el sender que s'enfila per sota els cingles en direcció al Grau.


Sempre en una diagonal a l'esquerra ens enlairem per sobre de diferents feixes i després de superar diferents resalts arribem a l'Escletxa, la qual  comença amb un grimpadeta per una mena de graons i supera uns blocs al seu interior







 per arribar a una zona on cal anar amb compte, doncs estem just a sobre de la vora del cingle, per això un cable ens dóna més seguretat.


Arribem a l'ültima feixa
 Una grimpadeta més i Cim!!!


 A la baixada s'ha d'anar més amb compte que a la pujada





Per acabar algunes vinyetes del pedagog Francesco Tonucci. Esperem que la natura pugui continuar sent part dels seus jocs per molt temps.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada