dijous, 21 d’agost del 2014

Vercors, Setmana Boja 2014, Capítol II: Barranc de la Clue de Riolan

la primera activitat va ser el barranc de la Clue de Riolan, la Clue és el nom que reben els barrancs d'aquesta zona, És el de més anomenada i està constituït per un conjunt d'estrets passadissos, grans badines aquàtiques, tobogans, salts, en definitiva un barranc molt estètic i esportiu. l?horari depèn del cabal. Nosaltres penso que el vam trobar al punt per no tenir massa problemes. En alguns trams pot arribar a ser perillós en cas de crescuda sobtada, finbs i tot cada ràpel disposa de placa amb el número per facilitar-ne un eventual rescat.

La ressenya amb l'aproximació és aquesta http://todocazos.blogspot.com.es/2011/08/barranco-clue-du-riolan.html

Per cert hi ha uns dossiers PDF  sobre la zona d'Alps Marítims on s'expliquen els descensos més significatius. També n'hi ha de ferrades i de senderisme http://asp.zone-secure.net/v2/index.jsp?id=105/99/12839

Normalment les aproximacions estan molt ben senyalitzades i en la majoria de barrancs es fa imprescindible la combinació de vehicles. L'equipament és molt bo i l'horari nostre va ser de 4 hores en un grup de 6, prou bé. No vam trobar ningú, potser vam entrar més tard de l'habitual.

Us lliuro el segon episodi, ah, i no oblideu posar el volum.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada