diumenge, 12 de maig del 2013

Escalada a la Miranda de Sant Pere (Montserrat) Vies La Nina i La Gateta

Aquells dissabtes que aconsegueixes esgarrapar a les obligacions bé mereixen un destí ideal: Montserrat. El Guillem Arias ens obsequia als dolents algunes vies per fruir sense complicar-nos massa la vida. Em Aquesta zona va fer una trilogia dedicada a les seves gatetes, nosaltre vam fer-ne dues. Especialment recomanable la Gateta que discorre per una fantàstica placa.

Per a l'aproximació cal agafar el funicular de Sant Joan i dirigir-nos a l'ermita del mateix nom un cop hi arribem. Busquem un corriol amb marques blaves que va descendint a l'esquerre flanquegem per damunt unes feixes i per un punt feble arribem al coll que donaria accès al cim de la Miranda de Sant Pere, després per una canal pedregosa i ran de la paret aneirem trobant les idferents vies d'aquesta agulla. La Nina la trobarem arribant-nos fins a la base de l'aresta Brucs, pel mig de la vegetació on ja es veu una mena de pas de porc senglar arribem sota una llastra caiguda.


Amb l'edat, qualsevol estalvi de forces és benvingut

com podeu observar no és un monjo benedictí

La fantàstica ermita de Sant Joan

Equipant-nos amb bones vistes
Les conegudes xapes frogues de les vies del Guillem
La via va cercant els punts més febles dùn esperó

L'altra via segueix una línia molt maca i evident que en dues tirades arriba al cim


Apa noia a practicar

MOLT IMPORTANT PER ACCDIR-HI SENSE PÈRDUA, un cop agafeu el corriol de marques blaves cal agafar aquest brancal que sembla que indiqui pas barrat, així arribareu sense cap problema









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada