diumenge, 28 de març del 2010

Montsià

La nostra intenció era la d'anar a escalar per la comarca del Montsià. La nit prèvia estava plena de bons auguris. No vàrem anar de garito però ens vam agençar un bon sopar...amb unes vistes excel.lents sobre Sant Carles

Aquí el chef Moreno praparant el primer
I de segon: "Couchon Fèveté au oeillet rouge de printemps"
Com sempre, per aquestes terres no ens recordem de l'aigua i acabem obtenint-la dels millors balnearis de la comarca. El cas és apaivagar la set de les dures digestions de la matinada.

Sé que us costarà de creure, però a les 7h ens va començar a ploure i vam haver de retirar-nos als quarters d'hivern després de fer una excursioneta, a més a més, es va acabar la bateria de la càmera i no tenim proves dels fets. Però sé que vosaltres confieu en nosaltres. Això sí, ens vam menjar una safata d'ibèrics que reservàvem per esmorzar. Bona Cuina!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada