dijous, 18 d’abril del 2013

Costabona 2465m des de la Collada Fonda (Espinavell)

Per tal que l'Aniol pogués anar fent algun cim amb ambient alpí vaig localitzar aquest cim que no presentava dificultats tècniques, tenia un horari assequible i uns paisatges i vistes fantàstics. Per accedir-hi cal anar cap a la Collada Fonda des d'Espinavell seguint una espectacular pista (apta per a tot tipus de vehicles) que travessa fins a Setcases al Ripollès. Tot està molt ben indicat i no hi ha cap possible  pèrdua.
 Aquí els expedicionaris

Des d'allí només cal anar dirigint-se cap al Costabona seguint un filat que ha de quedar a mà dreta tot remuntant uns prats.
Quan arribem a l'alçada del refugi de Costabona ens adrecem al Coll de Pal al nord i d'allí per un llom suau cap al cim








I després a relaxar-nos a cal Toni
Hi ha una ressenya molt completa a http://www.senderisme.tk/index.php/category/nuria-ulldeter/costabona-des-de-la-collada-fonda/
 Per acabar us deixo una troballa que és una mica símbol dels temps en què vivim i dels canvis a què es veuen sotmeses les nostres vides. Els més puretes recordareu una bona mossa que es deia Eva Nasarre  i que era un obscur objecte del desig quan  estava sobre l'onada amb aquells famosos "escalfadors"
La vida ens dóna força hòsties i cal admirar com ha reconvertit aquestes fuetades en un clam positiu i reivindicatiu. Chapeau!!!! Que tots trobem un rumb dins aquesta mestralada





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada